fb-post.png

8 DEC: Hollandse Meesters in Theater a/d Parade

Het concert

In het thema 'Hollandse Meesters' in de breedste zin van het woord, spelen wij deze avond als Cathrieux ons eerste eindejaarsconcert: van Hazes tot Hay!

Kaartverkoop

Klik hier voor tickets!

Locatie: Theater aan de Parade

Aanvang: 20.00 uur

Tickets: €10,- (excl. servicekosten)

Presentatie

Anneke Knuvers is 52 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Ze speelt sinds 12 jaar fanatiek toneel bij de plaatselijke Revue, toneel- en carnavalsverenigingen. Begonnen in Zaltbommel, haar woonplaats, maar de laatste jaren ook actief in Den Bosch, Drunen en Geertruidenberg. Met een vriend en vriendin speelt ze bij diverse gelegenheden verschillende typetjes. Hoe dat er uit ziet kun je zien op onze Facebook pagina ‘Rondom Gelukkig’. Zingen is ook een grote passie. Sinds een jaar of 6 heeft Anneke zangles en zingt ze in een pop- en rockkoor. Anneke over haar rol tijdens het concert van Cathrieux: “Ik ben zeer vereerd dat ik mijn bijdrage mag leveren aan dit concert en ik wil er met z’n allen een onvergetelijke dag van maken!"

prinsenbal.jpg
Luc Vorselaars

In het dagelijks leven is Luc (25) jeugdwerker in het welzijnswerk. Hij is al jaren op allerlei verschillende manieren bezig met theater. Een van de hoogtepunten was zijn rol Bernardo in West Side Story in het Concertgebouw Amsterdam. Sindsdien heeft hij in meer grootschalige producties gestaan. Vorig jaar speelde hij een hoofdrol in de jubileumvoorstelling 'Casino' van het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met REL Entertainment timmert hij sinds 2016 aan de weg en heeft hij het spektalstuk 'En toen was het oorlog...' gespeeld en geproduceerd. Afgelopen najaar heeft Luc D'Artagnan gespeeld in de Drie Musketiers van het Brabants Muziektheater die een tour door Brabant speelden. 

FB_IMG_1535890429267.jpg
Kelsey Ikkersheim

Kelsey is 28 jaar en komt uit Den Bosch. Het is de eerste keer zij meezingt met het concert en is heel blij dat ze is gevraagd. Na haar propedeuse behaald te hebben aan het conservatorium in Rotterdam, besloot ze om toch de PABO af te maken en zingen als hobby te houden. Maar toch hoort ze stiekem op het podium thuis. Vorig jaar kreeg ze een hele mooie rol in de Fèmmelie mjoesikul ‘Dè spoort nie’ en ze mag in februari voor de tweede keer op de ‘Blauwen aovond’ zingen. Ook heeft ze een aantal jaren mee gedaan op het Kwekfestijn en Den Bosch zingt. Veel Oeteldonk gerelateerde optredens dus! Daarom vind ze het extra leuk om mee te doen aan het concert ‘Hollandse Meesters’. Kelsey zegt: ‘Ik heb er zin in!’

kuukskes02.jpg
Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart en loopt via Theater aan de Parade.

Locatie: Theater aan de Parade

Aanvang: 20.00 uur

Tickets: €10,- (excl. servicekosten)

Klik hier voor tickets!